Alzira estalvia 130.000€ anuals amb la municipalització de la neteja de les escoles

0
360
Col.legi Blasco Ibáñez
Col.legi Blasco Ibáñez

L’Ajuntament d’Alzira estalvia 130.000 € anuals amb la municipalització del servei de neteja de les escoles i dels edificis municipals

L’Ajuntament d’Alzira valora que, gràcies a la municipalització del servei de neteja de les escoles i edificis municipals, s’ha pogut estalviar 128.558€ euros de les arques municipals. Cal recordar que l’anterior equip de govern va licitar el servei per 577.858 euros anuals a l’anterior empresa, en canvi, el cost previst a final d’any gestionat directament per l’Ajuntament suma 449.300 euros, contant nòmines i despeses de materials.

Segons Ivan Martínez, regidor de Recursos Humans i Ocupació: “com no havia de ser d’una altra manera en un govern que està duent a terme veritables polítiques d’esquerres, cal defensar el sector públic. El criteri d’aquest equip de govern ha sigut assumir els serveis públics en la mesura de les possibilitats i que el benefici siga de totes i tots, mantenint tots els llocs de treball i prestant un servei de qualitat.

El canvi de model de gestió, a més de suposar un estalvi clar per a les arques municipals, reverteix en una millora del servei i la creació de més borses de treball públiques obertes i transparents. També cal subratllar la tasca dels tècnics municipals per supervisar aquest servei, cosa que abans no es feia”

La municipalització del servei de neteja de les escoles i dels edificis municipals ha suposat la racionalització de les tasques assignades, fent una redistribució de franges horàries i edificis, millorant les condicions de treball de les seues treballadores i garantint tots els 28 llocs de treball.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here