La FM de València en la Matinal de Pilota Fallera de Carlet

0
557

carlet-fm-valencia-grupLa Fallera Major de València, Raquel

La fallera major de València
La fallera major de València

Alario, visita Carlet en un dia històric per a les falles carletines

La Fallera Major de València, Raquel Alario, va ser la protagonista del dissabte al matí a la Matinal de Pilota Fallera de Carlet. Un esdeveniment únic organitzat conjuntament per la Junta Central Fallera i la Junta Local de Carlet, junt al Club de pilota i l’Ajuntament de Carlet, que va concentrar a Carlet fallers i amants de la pilota. Raquel Alario, que va estar acompanyada per la vicepresidenta de la Junta Central Fallera, Mercedes de la Guía, va ser rebuda a l’Ajuntament per la corporació, les comissions falleres carletines i les falleres majors de Carlet, Torrent i la Pobla de Vallbona. Des d’allí es traslladaren en cercavila fins al carrer de Joan Peset on tenien lloc les partides de pilota.

L’equip de pilota de Torrent va ser el guanyador de la partida final que l’enfrontà a l’equip de la Junta Central Fallera. La primera partida del matí va enfrontar l’equip carletí amb Torrent i posteriorment l’equip de la Junta Local Fallera amb l’equip de la Pobla de Vallbona.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here