Isabel i Isaac: «Ens ha tocat la loteria»

1
505
Isaac i Isabel entran en la vivenda facilitada per Serveis Socials
Isaac i Isabel entran en la vivenda facilitada per Serveis Socials

parella-sense-casa-interior-vvda parella-sense-casa-carrer-numancia parella-sense-casa

Isabel i Isaac, la parella que ha dormit les últimes setmanes a la Plaça del Mercat d’Alzira, manifestava hui al entrar en la vivenda facilitada per Serveis Socials; «ens ha tocat la loteria, més que la loteria».

Tots dos han elogiat la casa ubicada en la planta baixa d’una finca del carrer Numancia en estar en «molt bones condicions». L’Ajuntament d’Alzira, com ocorre en estos casos paga la conexió de la llum i l’aigua i el dipósit del lloguer social al que deurà de fer front estos joves alzirencs, ella de 33 anys i ell de 26 anys. Isabel cobra una xicoteta paga per una discapacitat que pateix, però assegura que està disposada a treballar del que faça falta. Ha treballat tant de dependenta com netejant cases i finques.

El passat dissabte van rebre la visita de la pimera autoritat local, al voltant de les 10 i mitja de la nit, quan estaven en un passatge de la Plaça del Mercat envoltats en mantes; «em vaig quedar blanca, recorde que estava tirititant de fred, quan es presentà l’alcalde i ens va dir que s’havia acabat de dormir en el carrer». Tot seguit agafaren les bosses i una meleteta, pujaren en un vehicle de la Policia Local i els traslladaren a un cèntric hotel.

Fer una vida normal

«No em creia que estava dormint en una habitació, em va costar dormir-me, estava nerviosa, no m’ho podia creure «, comenta Isabel a Riberaexpress.

La parella aspira a trobar treball i a «fer una vida normal», el propi president de l’Associació de Veïns de l’Alquerieta, Ricardo Cuenca, els donà la benvinguda al barri.

Mentre l’alcalde Diego Gómez, s’ha limitat a manifestar que «cal agrair a Serveis Socials» la resolució del problema.

Riberaexpress

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here