El cantant Ona Nua d’Alzira guanya el premi «Ovidi 2016» al millor disc de cançó d’autor

0
1075
Ona Nua en el concert de la Murta
Ona Nua en el concert de la Murta

ona-nua-cantantEl cantautor d’Alzira Ona Nua ha guanyat el premi «Ovidi» al millor disc de cançó d’autor, pel seu treball «Un gat i l’home al seu costat», que ha rebut hui a l’Auditori de Castelló de la Plana concedit pel Col.lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en valencià. Ona Nua va presentar este disc el passat 23 d’octubre dins la inauguració de la mostra «Art en Natura» que va tindre lloc al Paratge Natural de la Murta.

Disc molt cuidat

«Un gat i l’home al seu costat» (Mésdemil, 2016). Després de més de vint anys al món de la música tocant, cantant, produïnt i arranjant per a nombrosos artistes com ara Oscar Briz, Aljub, Néstor Mont o Limbotheque -entre altres-, el productor i músic alzirenc, Josep Pérez (Ona Nua), se centra ara en composicions pròpies recollides en un disc molt cuidat, d’estil ben personal i senzillesa captivadores.

Folk  americà

L’estil musical s’acosta lleugerament al folk americà actual, com ara Midlake, Vetiver o The Autumn defense, encara que, de tant en tant, també pot recordar artistes com Fink, The tallest man on earth o Ásgeir, pel que fa a la contemporaneïtat de les melodies i la concepció dels elements que el conformen.

Per a la gravació del disc va comptar amb la col·laboració d’Abraham Rivas als teclats, Xavi Alaman al baix i Moumouni Diarra a la kora.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here