Mor a Sueca l’exfutbolista del València Paco Sendra

0
452
Paco Sendra
Paco Sendra

Sueca lamenta hui la pèrdua d’altre gran esportista que ha donat la capital riberenca. L’exfutbolista valencianista, Paco Sendra, ha mort este matí als 85 anys d’edat. El migcampista de Sueca va militar al València CF de 1952 a 1962.

Sendra va estar, a més, un esportista emblemàtic de la SD Sueca, on a més de jugar va exercir també com a director esportiu. Des de 2013, La SD Sueca organitza cada any, amb la col·laboració del consistori, un torneig cadet que porta el seu nom.

L’Ajuntament de Sueca ha emès el seu condol a través dels seus canals habituals de comunicació, així com ha fet palès també el seu reconeixement públic a la trajectòria esportiva i humana de Sendra, una de les figures més destacades del món del futbol, a Sueca, junt amb Antonio Puchades.

També ambdós col·lectius esportius, el València CF i la SD Sueca, han traslladat missatges de condol a la família.

La seua ciutat natal acollirà demà, diumenge 13 de novembre, l’últim adéu a l’exfutbolista.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here