Alzira pretén instaurar la carrera professional i un pla de consolidació de la plantilla

0
260

L’Ajuntament d’Alzira es troba treballant, a través de la Mesa General de Negociació, on estan representats els sindicats i la regidoria de Recursos Humans i Organització, un pla per instaurar la carrera professional, el treball per objectius i també un pla de consolidació de la plantilla municipal. L’objectiu que es persegueix és la millora dels recursos públics i la seua optimització en valorar l’assoliment d’objectius, fixar les seues funcions, però també consolidar els prop de 70 interins que té l’Ajuntament, i que molts d’ells superen els cinc anys de situació temporal.

Cal dir que l’anterior Relació de Llocs de Treball data encara del 2004 i el conveni col·lectiu del 2001 i que fins al moment no s’havia revisat de manera integral. I les successives lleis estatals i pressupostàries impedeixen, de fet, cobrir moltes de les vacants i necessitats de distints departaments de l’Ajuntament.

En declaracions d’Ivan Martínez, regidor de Recursos Humans i Organització: «el compromís del Pacte de govern era reduir les desigualtats salarials que hi havia en l’Ajuntament, que hem pogut dur a terme per als temporals i els interins; també hem aconseguit tornar a publicar una Oferta de Treball Públic i tornar a restablir les promocions internes; i la següent passa per tractar de reduir la taxa de temporalitat i interinatge en l’administració. A més a més, volem instaurar una major professionalitat  i que la remuneració vaja aparellada a la millora dels objectius. Estem en una altra etapa, malgrat les innumerables restriccions legals i pressupostàries, i és la del retorn dels drets de les treballadores i treballadors, i és del tot necessària la implicació de totes les parts».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here