Elena Cebriàn: «Apostem per l’agricultura ecològica perquè és una forma de producció més sostenible»

0
340
La consellera junt l'alcalde i el regidor d'Agricultura d'Alzira
La consellera junt l’alcalde i el regidor d’Agricultura d’Alzira
Ximo Puig amb Aguado i Cebrián
Ximo Puig amb Aguado i Cebrián
Elena Cebrian davant els mitjans locals
Elena Cebrián davant els mitjans locals

La consellera d’Agricultura i Medi Ambient Elena Cebrián ha defensat hui a Alzira el suport de la Generalitat cap a l’agricultura ecològica perquè es tracta «d’una forma de producció més sostenible».

El seu departament que ha ficat en marxa el I Pla Valencià d’Agricultura i Productes Ecològics, pretén que en quatre anys l’actual 6% de superfície cultivada «s’acoste al 20% i duplique l’actual facturació» passant dels actuals 200 milions d’euros a prop de 500 milions en el pròxim quatrieni. En este sentit aspira a ficar la Comunitat Valenciana «al mateix nivell» que té l’agricultura ecològica a Múrcia, Andalucia i Castella-La Manxa.

El mateix president de la Generalitat, Ximo Puig, en declaracions als mitjans de comunicació ha defensat l’aposta per l’agricultura ecològica «en tindre unes grandissímes possibilitats» en els mercats europeus.

Puig i Cebrián presentaran el pròxim dia 17 a Alzira el I Pla Valencia d’Agricultura i Productes Ecològics (2016-20),encaminat a fomentar la producció, transformació, comercialització i consum de productes ecològics durant els pròxims quatre anys.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here