El Mig Any Faller d’Alzira un pont per a la UNESCO

0
554

mig-any-faller-16-novbreEls actes del Mig Any Faller d’Alzira reforçaran la candidatura de les Falles a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO

 Les comissions falleres estan volcades amb la candidatura de les Falles d’Alzira a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, i l’Ajuntament d’Alzira, celebrant el Mig Any Faller, dóna suport a esta candidatura amb una sèrie d’activitats per a tot el col·lectiu faller i els alzirenys. Un cap de setmana obert a tot el poble, per a tot el públic.

La regidora de Festes, Isabel Aguilar, vol continuar posant en valor que “les falles són més que una festa, són cultura, tradició, música, pólvora, germanor. Són una part important de la nostra identitat. Per esta raó, dins dels actes del Mig Any Faller, farem la primera mascletada aèria oficial, a la plaça de la Generalitat, entre d’altres activitats”.

Dins de la programació del cap de setmana del 12 i 13 de novembre, destaquen la macrodespertada amb esmorzar per als participants diumenge, jocs per a menuts i grans, xocolatada, festa i concurs de disfresses, música amb l’orquestra La Pato la nit de dissabte, paella gegant i, és clar, la festa dels colors amb el Holi al recinte firal.

El recinte firal també serà protagonista de la fotografía oficial “Falles d’Alzira. Candidata a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat” amb la recreació de la Flama, que representa la imatge de les Falles d’Alzira, amb la participació de tots els assitents al Holi. Serà una experiència divertida i singular que ens donarà una instantània inoblidable.

A la plaça Major, se celebrarà durant els dos dies una fira valenciana, amb una xicoteta representació de productes relacionats amb la nostra terra i les Falles.

Són més de 5.000 persones les que han confirmat la seua participació en les diferents activitats i esdeveniments de la programació del Mig Any Faller.

Aguilar vol convidar a tots els fallers i falleres, veïns i veïnes d’Alzira, visitants i amics tots, a participar i disfrutar de totes les activitats i de l’ambient festiu del cap de setmana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here