Carlet augmenta els recursos per a lluitar contra la violència cap a les dones

0
412

carlet-violencia-genere-cartellL’associació Alanna posarà en marxa un servei d’atenció integral a les víctimes de violència masclista i domèstica

Carlet celebrarà enguany de manera especial el 25 de novembre, el dia internacional d’eliminació de la violència cap a les dones i ho farà no sols amb activitats puntuals, sinó amb la presentació d’un servei dedicat justament a l’atenció a les víctimes de violència masclista i domèstica. Este servei que prestarà l’associació Alanna pretén proveir les víctimes de violència masclista i domèstica d’una atenció integral a dones, xiquets i famílies en situació de vulnerabilitat social.

La presentació d’esta associació tindrà lloc el pròxim 23 de novembre i està previst que inicie el seu treball a Carlet abans que concloga l’any. L’associació Alanna està integrada per professionals, majoritàriament dones, formades en intervenció social i amb inquietuds per la inclusió social de les persones més vulnerables de la nostra societat.

A banda de la presentació d’este nou servei, la Regidoria de la Dona ha preparat un programa d’activitats dedicades a la sensibilització social que pretén arribar a tots els públics, però sobretot a la gent més jove. Des de principi de novembre i fins a mitjans de desembre els tres centres de secundària del municipi acolliran un taller anomenat «Converses en masculí plural: noves masculinitats i prevenció en violència de gènere». També l’Institut Eduardo Primo exhibirà una exposició fotogràfica titulada NoDónaIgual, formada per les fotografies guanyadores del concurs de la Generalitat Jove-Ivaj sobre el problema social que suposa la violència de gènere.

D’altra banda, el pròxim dimecres dia 9, la Casa de la Cultura acollirà una xarrada titulada «Sóc una dona: entendre’s com a dona i com a persona; autoestima, confiança i seguretat», a càrrec de la representant de FADEMUR (Federación de Mujeres Rurales), Aitana Camps. El dimecres 23 de novembre es farà la presentació d’Alanna amb la participació de tècnics i usuàries del servei d’esta associació a més d’un audiovisual sobre el treball d’este col·lectiu i divendres les activitats per a celebrar el dia internacional de l’eliminació de la violència contra la dona es tancaran amb la pel·lícula de la directora Icíar Bollaín Te doy mis ojos.

A més, l’Ajuntament de Carlet lluirà durant la setmana del 21 al 28 de novembre la imatge del dia internacional de l’eliminació de la violència contra la dona

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here