El Mig Any Faller conjunt del cap de setmana està obert a tots els ciutadans d’Alzira

0
361

mig-anys-faller-16-programamig-any-faller-16-novbreEl primer mig any faller conjunt per a totes les falles i veïnat en general es celebrarà el pròxim cap de setmana i comptarà amb una fira valenciana, mascletà aèria, jocs per a menuts i grans, xocolatà, despertà, festa de disfresses amb premi per a la millor disfressa individual i col·lectiva, actuació de l’orquestra la Pato, esmorzar, holi, paella gegant i fotografia oficial de les Falles d’Alzira com a candidates a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.
Cal assenyalar que totes les activitats del mig any estan obertes a tots els ciutadans i ciutadanes, tant d’Alzira com d’altres localitats que desitgen participar del mig any, organitzat des de la Regidoria de Festes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here