Comencen a Carcaixent les inscripcions per als «Espais Familiars»

0
435

carcaixent-silenci-banderesÉs tracta d’un servei que pretén acompanyar els pares i les mares en el creixement com a família mitjançant la comunicació, l’intercanvi d’experiències i el joc amb els fills

 L’Ajuntament de Carcaixent, a través del SEAFI, posarà en funcionament a partir del mes de gener els “Espais Familiars”, un servei flexible, preventiu i gratuït, obert a totes les famílies de Carcaixent amb fills de 0 a 2 anys. Es tracta d’una iniciativa que pretén acompanyar els pares i les mares en el creixement com a família a través de la comunicació, l’intercanvi d’experiències i el joc amb els fills. Es realitzaran trobades setmanals on els protagonistes són els menuts i la seua relació amb la mare/pare, i que els donarà la possibilitat d’intercanviar experiències i coneixements sobre la criança dels xiquets i xiquetes. Les sessions comptaran amb la participació de diferents professionals de la comunitat educativa i sanitària de Carcaixent.

La durada prevista del programa és de gener a juny de 2017. Les inscripcions estan disponibles des del 7 de novembre mitjançant una instància que s’ha de recollir al Departament de Serveis Socials. Cada família podrà sol·licitar només plaça a un grup del programa, i hi ha places limitades a 10 famílies per grup.

Les sessions es distribuiran en dos grups, segons l’edat dels menuts en el moment de la sol·licitud d’inscripció, de la següent manera: grup de 0 a 1 any, divendres de gener a març de 10’00 a 12’00 h; i grup d’1-2 anys, divendres de 10’00 a 12’00 h de març a juny. Els espais familiars es desenvoluparan en el CIM. Podeu ampliar-ne informació al telèfon 962457609.

Teresa Oliver, regidora de Serveis Socials, ha destacat que un dels objectius principals de treball del seu departament és aconseguir el major benestar possible per als més menuts i les seues famílies, així “estos espais per a les famílies són una bona oportunitat d’enriquir-se i vincular-se tant amb els mateixos xiquets i xiquetes com amb la resta de membres del grup, ja que es podran compartir diferents experiències i models de criança que poden resultar molt beneficiosos per a tots els assistents”.

Departament de Comunicació i Premsa 

Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here