Alzira aprova el programa «12 mesos, 12 empreses» per impulsar les noves pimes

0
345

idea-cursos-jovenesAlzira aprova el programa “12 mesos, 12 empreses”

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i IDEA, han aprovat les bases del programa Alzira: 12 mesos, 12 empreses que pretén impulsar cada mes un dels projectes innovadors d’emprenedors/es i pimes de recent creació.

Les empreses seleccionades per a aquesta iniciativa disposaran de tot un pla de màrqueting, llançament i promoció dels seus projectes. Entre els serveis que rebran, s’inclouen: un vídeo presentació de l’empresa, lot de fotografies dels perfils professionals, estudi i auditoria de les seues pàgines webs i presència en les xarxes socials, campanya d’atracció de seguidors en mitjans digitals o la difusió en els mateixos mitjans d’IDEA i de falques publicitàries en la ràdio pública Alzira Ràdio i altres mitjans, així com la participació en la Setmana de l’Economia o altres actuacions que es realitzen des d’IDEA.

Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica: “el programa Alzira: 12 mesos, 12 empreses és una passa més en l’impuls que estem donant des d’IDEA a noves idees i projectes innovadors i d’emprenedors en la nostra ciutat. Recordem també que des de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA estem sent pioners en molts àmbits en accions de promoció econòmica i ocupació, de fet, aquest programa s’inclou dins del pla Viatge a l’Empleabilitat que contempla diversos itineraris per a facilitar la formació, la inserció laboral i l’autoocupació.”

Cal recordar que des d’IDEA s’ofereix tot un catàleg de serveis per al suport i creació d’emprenedors/es i pimes

  • Pla d’empresa i estudi de viabilitat
  • Assessorament a la ubicació del local.
  • Formes de finançament i accés
  • Formes jurídiques
  • Tràmits administratius de constitució
  • Subvencions i/o bonificacions a la contractació
  • Ajudes i subvencions a la creació d’empreses
  • Espai web gratuït en portaldelcomerciante.com de Alzira

El termini de presentació de sol·licituds serà a través de la CLAU Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament i/o també a través del Portal de la Ciutadania dins del termini estipulat. Per a més informació i qualsevol dubte o aclariment contactar amb IDEA, al 96 245 51 01.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here