«La creació d’àlbums il.lustrats» este dimarts a la Casa de la Cultura d’Alzira

0
543

album-il-lustrat-rocio-bonillaObrir un àlbum il·lustrat és tota una aventura, ja que no se sap ben bé què hi haurà a dins fins que el destapem i ens hi endinsem. La combinació del codi visual i el lingüístic el fan un objecte de lectura especialment atractiu i complex en el seu procés de creació. Rocio Bonilla és una de les il·lustradores més destacades dels últims anys i domina a la perfecció l’art de contar històries amb imatges. En aquesta sessió, prevista per a este dimarts (19 h), a la Casa de la Cultura d’Alzira, descobrirem els diferents vessants del seu treball artístic.

Rocio Bonilla (Barcelona, 1970) inicia la seua trajectòria professional a través de diverses disciplines com la pintura, el muralisme, la fotografia i la pedagogia. S’estrena com a autora amb Cara de pardal (Bromera, 2010), el seu primer àlbum il·lustrat en solitari. Després arribaren La muntanya de llibres més alta del món i De quin color són els besos?, Premi del Ministeri de Cultura i Educació 2015. Tots dos àlbums s’han traduït a diversos idiomes.

Gonçal López-Pampló (València, 1982) és doctor en Filologia Catalana (2016), llicenciat en Filologia Catalana (2005) i Filologia Anglesa (2012) i professor associat del Departament de Filologia Catalana des de l’any 2007, on ha impartit classes de literatura contemporània i actual. A banda, treballa en el Grup Bromera, on exerceix el càrrec de director literari des de maig de 2014.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here