Valeria Oliver destaca la «passió i sentiment» de les falles durant la seua exaltació a Alzira

0
633
Valeria amb el president de la JLF durant l'exaltació
Valeria amb el president de la JLF durant l’exaltació

img_2903 img_2904

img_2749
Alicia Moreno
Maria Nácher
Maria Nácher

img_2686

img_2687

img_2688

img_2689

La FMI amb la cort i les respectives falleretes majors
La FMI amb la cort i les respectives falleretes majors

La fallera major infantil d’Alzira Valeria Oliver Garcia del Busto ha resaltat hui la «passió i sentiment» que transmiteixen les falles durant la seua presentació i exaltació celebrada este migdia en un Gran Teatre ple de gom a gom.

Valeria ha imposat les bandes a les falleretes de la seua cort; Ariadne Peña Palacios, Consuelo Pérez Montalvá, Claudia Gamero Hernández, Laura Galán Pla, Marina Peña López i Tani Monte Boronat. A més de les falleres majors infantils de les respectives comissions.

A Valeria li han rendit pleitesia les màximes representacions infantils de València, Alacant, Castelló, Múrcia, Gandia, Torrento i Sogorb i ha escoltat molt atentament les «paraules molt especials» dedicades per la mantenidora Alicia Moreno Morales, Fallera Major de València 2016.

El president de la JLF Vicent Muñoz recordava que les falleretes i fallerets «són l’alegria de la festa». Mentre l’alcalde d’Alzira Diego Gómez tancava l’acte assegurant que «les falles d’Alzira són el sentiment d’un poble» i que les falleretes «reforcen el futur de la festa».

La Fallera Major Infantil de 2014 Maria Nácher va conduir l’emotiu acte amb una gran destressa i maestria.

Riberaexpress

Text i fotos

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here