Lidia Enguix anuncia l’arribada d’un «any màgic» durant la seua exaltació a Alzira

0
598
Lidia Enguix esta nit al Gran Teatre
Lidia Enguix esta nit al Gran Teatre

exaltacio-lidia-public exaltacio-lidia-na-violante exaltacio-lidia-fall-majors-altre-costat exaltacio-lidia-falleres-major-un-costat exaltacio-lidia-mantenidora exaltacio-lidia-bellea-foc exaltacio-lidia-i-laura exaltacio-lidia-i-valeria exaltacio-lidia-insignia exaltacio-lidia-cort-i-munoz

Lidia amb la cort i les 35 falleres majors d'Alzira
Lidia amb la cort i les 35 falleres majors d’Alzira

La Fallera Major d’Alzira Lidia Enguix Palomares s’ha mostrat convençuda que hui ha començat «un any màgic» per a les falles de la capital de la Ribera, que a principis del pròxim mes de desmebre poden convertir-se en les festes de la Humanitat, durant l’acte de presentació i exaltació celebrat al Gran Teatre davant centenars de fallers i falleres.

Germanor i convivènciaexaltacio-lidia-5-andrea-cort exaltacio-lidia-3-cort exaltacio-lidia-1cort exaltacio-lidia-11-cort exaltacio-lidia-9-cort exaltacio-lidia-7-cort

Lidia ha apostat per la «germanor i convivència» de les 35 comissions falleres locals per escriure «una meravellosa història», després d’haver imposat, una a una, la banda acreditativa a la seua cort i a les respectives falleres majors de la ciutat.

Una cort formada per Elena Grau Calvo, Azahara Amparo Chueca Roca, Laura Ull Tudela, Estela Sanchis Hermita, Mireia Puig Guerrero i Andrea Doménech Martinez.

La mantenidora Lara Sos que va ser reina de les Festes de la Magdalena de Castelló en 2014 ha exaltat les virtuts de la nova regina d’Alzira així com dels habitants de l’antiga Illa del Xúquer.

Referència

El president de la JLF Vicent Muñoz mostrava, per la seua part, el desig que «siga un any molt especial» davant la pròxima decissió de la UNESCO, mentre la vicealcadessa, Isabel Aguilar resaltava també la «excel.lent imatge i referència» d’unes falles que van a ser conegudes i reconegudes en tot el món.

La reina de la capital comarcal ha estat agasajada per nombroses entitats alzirenyes i forasteres; des de Sueca a Alacant, passant per Dènia, Gandia, Sogorb  i Múrcia, en una màgica nit magníficament conduïda per la fallera major 2015 Maria Pons.

La pantalla no funcionà

La presentació i exaltació de Lidia Enguix va patir prop d’una hora d’endarreriment davant els problemes tècnics que va tindre la pantalla gegant ubicada a l’exterior del Gran Teatre. Els expectadors d’esta pantalla podien escoltar l’event però no vore les imatges. Muñoz va demanar disculpes durant la seua intervenció.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here