L’Ajuntament d’Alzira promociona els productes agroecológics

0
408

fira-associa-prod-ecologicsimg_2393La Fira d’Associacions celebrada hui a la Plaça Major ha promocionat les taronges ecològiques de la cooperativa d’Agricultura Ecològica La Vall de la Casella. La última edició de la Fira Comercial Alzira Oberta va a contar amb un stand de productes ecològics. I el govern local treball ara en dos fronts; la integració de parades amb estos producte en el mercat dels dimecres i l’organització de la primera fira agroecológica per a la pròxima primavera.

Les regidories de Promoció Econòmica i d’Agricultura i Medi Ambient treballen, a hores d’ara, colze a colze perquè fructifiquen estes iniciatives contactant amb emprenedors d’este sector com la cooperativa esmentada i L’Ullal de la Vida, una associació destinada a la pràctica, recerca i divulgació de formes de vida saludables, entre d’altres.

A més Alzira acollirà el pròxim dia 17 la presentació del I Pla de la Producció Ecològica (2016-20) encaminat a fomentar la producció, transformació, comercialització i consum de productes ecològics durant els pròxims quatre anys.

Este Pla, elaborat durant els últimos per la conselleria d’Agricultura i Medi Ambient,  contarà amb conferències, taules redones i un mercat ecològic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here