El president de la UD Alzira reclama més ajuda econòmica i instal.lacions a l’Ajuntament

0
407
Juan A. Sanjuán durant el seu discurs
Juan A. Sanjuán durant el seu discurs
ud-alzira-present-gisbert
El capità Vicent Gisbert
ud-alzira-present-dani-ponz
Dani Ponz
ud-alzira-present-alcalde
L’alcalde Diego Gómez

ud-alzira-present-public-1 ud-alzira-present-femeni alzira-ud-presenta-public

ud-alzira-present-16-1

ud-alzira-present-16-2

ud-alzira-present-16

El president de la UD Alzira Juan Antonio Sanjuán ha reclamat esta nit «més ajuda econòmica» i un «increment» de les instal.lacions futbolístiques durant la presentació de l’escola de futbol blaugrana en la que han participat els 27 equips amb 400 jugadors de les distintes categories.

Sanjuán ha demanat als jugadors que «respeten els rivals i els àrbitres», després de resaltar que l’Alzira és «un dels clubs més importants de la Comunitat Valenciana». A més ha mostrat la seua satisfacció per «estar consolidat ja el futbol femení».

L’Alcalde Diego Gómez ha manifestat que «la UD Alzira mereix el nostre suport» i ha agraït la tasca esportiva dels jugadors i tècnics, a més «dels familiars que els acompanyen».

També han intervingut el tècnic Dani Ponz i el capità del primer equip Vicent Gisbert.

A la presentació han assistit també la regidora d’Esports, Aida Ginestar, els regidors de Gestió Urbanística Fernando Pascual i de Participació Ciutadana Inmaculada Onrubia, així com l’exjugador del València i R. Madrid Miguel Tendillo, pare de l’actual defensa del primer equip de la UD Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here