La VIII Fira d’Associacions reunix en Alzira a una trentena d’entitats

0
388
Cartell de la mostra
Cartell de la mostra

fira-associacions-2015La VIII edició de la Fira d’Associacions reunirà este dissabte a Alzira a una trentena d’entitats, associacions i col.lectius locals que mostraran les seues activitats mitjançant distints tallers. Una mostra que està organitzada pel Consell de la Joventut i la regidoria de Joventut d’Alzira

Com a novetat hi haurà a la Plaça Major una Multiaventura Urbana, que consta de rocòdrom, tirolina i funball.

 Amnistia Internacional La Ribera proposa el taller nomenat Passaport Dels Drets Humans, on es tractarà d’una manera lúdica i interessant alguns dels mes importants dels 30 articles que composen La Declaració Universal dels Drets Humans. A més els vixitants podran signar el Manifest # Jo Acull / # Yo Acojo .pels drets de les persones refugiades.

El regidor de Joventut, Albert Furió explica que amb esta fira «l’Ajuntament preten fomentar l’associacionisme local».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here