IDEA obri el termini de sol.licitud per a les 100 beques de cursos d’Aula Mentor

0
253

idea-gestio-2016S’ha obert el termini de sol·licitud per a les 100 beques de cursos d’Aula Mentor i targetes professionals

L’Ajuntament d’Alzira, de la mà de la regidoria de Promoció Econòmica ha obert el termini per a sol·licitar les Beques de formació per als cursos ‘on line’ d’AULA MENTOR ALZIRA i de formació específica de targetes professionals. Les Beques Formació IDEA naixen com un nou recurs en el marc del Viatge a l’Empleabilitat que tracta de facilitar un aprenentatge de qualitat, flexible i adequat a les exigències del mercat laboral, a les persones desocupades, fent viable la seua inserció laboral.

L’objecte d’aquest programa de Beques de formació és la concessió de 100 ajudes per a realització els cursos següents:

  • Aula Mentor
  • Manipulació d’aliments.
  • Targeta TPC_Prevenció de riscos laborals en el sector de la construcció
  • Operador de carretons elevadors.
  • Curs bàsic de plaguicides.

Per al responsable de l’àrea, Ivan Martínez: “la formació és una eina fonamental en la inserció en el mercat laboral i per a desenvolupar l’itinerari professional. Al respecte, des d’IDEA es participa en el programa d’Aula Mentor que ofereix més de 120 cursos on line, els quals es troben actualitzats en tot moment i a l’abast de la ciutadania. A més, de la formació professional per a l’Ocupació que s’imparteix en IDEA va destinada a totes aquelles treballadores i treballadors en actiu que necessiten adquirir o perfeccionar el seu nivell de coneixements, com també a desocupades i desocupats amb la finalitat de facilitar la seua inserció en el mercat laboral així com contribuir a la promoció de la auto-ocupació”

Cal recordar que l’Aula Mentor Alzira ofereix més de 120 cursos en línia, dissenyats pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, en què l’Ajuntament d’Alzira col·labora a través d’IDEA i la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació. Un servei que permet incrementar la formació de totes les persones interessades i millorar el seu itinerari professional.

D’altra banda, atenent a la taxa de persones desocupades d’Alzira que manquen de formació i de cap tipus d’experiència professional en determinats sectors d’activitat, es potenciaran els cursos específics relacionats amb les targetes i carnets professionals que permeten accedir a un lloc de treball, com son Manipulació d’Aliments, Prevenció de Riscos en el Sector de la Construcció per a obtindre la TPC (Targeta Professional de la Construcció), Operador de carretons elevadors i Plaguicides nivell bàsic.

El termini de presentació de sol·licituds serà del 4 al 18 de novembre de 2016, ambos inclosos i es podran presentar de forma presencial en CLAU (Cr Rambla, s/n_darrere d’IDEA) i també de forma telemàtica en el  Portal de la Ciutadania (web de l’Ajuntament d’Alzira)

Per a més informació i qualsevol dubte o aclariment contactar amb IDEA, al 96 245 51 01

http://www.idea-alzira.com/becas-formacion-valen

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here