L’economia protagonista del cicle de conferències dels Premis Ciutat d’Alzira

0
379
Vicent Cucarella
Vicent Cucarella

Aquesta setmana coneixerem els guanyadors de les modalitats infantil i juvenil


El cicle de conferències al voltant dels XXVIII Premis Literaris Ciutat d’Alzira posa el focus aquesta setmana en la necessitat d’assolir un futur sostenible i com l’economia pot ajudar en aquest sentit. Així, aquest dijous, 3 de novembre, a les 19 h, tindrà lloc el diàleg «Cap a una economia sostenible», entre l’alzireny expert en economia i síndic de comptes de la Generalitat Valenciana Vicent Cucarella i la periodista especialitzada en economia, societat i medi ambient Violeta Tena. En el context actual, assolir un futur sostenible és un dels reptes més importants de la nostra societat. És per això que aquest diàleg abordarà temes imprescindibles i de rigorosa actualitat com ara la sostenibilitat energètica, el consum responsable o les possibles alternatives per a superar la crisi actual.

A més, aquest divendres, 4 de novembre, coneixerem les obres guanyadores del XXI Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil i del XXI Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre. L’ajuntament farà públics els noms dels dos guanyadors dels premis, dotats amb 16.000 € i 2.500 € respectivament. Tot i fer-se públics aquesta setmana, els trofeus es lliuraran en el tradicional sopar dels Premis Literaris, el pròxim 11 de novembre.

El cicle de conferències continuarà fins al 10 de novembre amb diferents ponències. Així, el cicle acollirà l’última setmana un diàleg entre la reeixida il·lustradora  Rocio Bonilla i el director literari Gonçal López-Pampló, al voltant del complex procés de creació dels àlbums il·lustrats i dels diferents vessants del treball artístic de l’autora; i clourà amb la conferència «Ciència per a millorar el món», presentada per la periodista Reis Juan i a càrrec del professor Pedro Gómez-Romero, guanyador del Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General de l’any passat, que ens convidarà a fer un viatge apassionant per a descobrir la relació entre ciència i tecnologia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here