Entrades gratuïtes per raons de «seguretat» en la presentació de les falleres majors d’Alzira

0
606
 • Lidia Enguix i Valeria Oliver
  Lidia Enguix i Valeria Oliver

  El pròxim cap de setmana 5 i 6 de novembre ha sigut l’escollit per a l’acte d’Exaltació de les Falleres Majors d’Alzira 2017 i les seues Corts d’Honor.

  El dia 5 novembre serà l’Exaltació de la Fallera Major d’Alzira i Regina de les Festes Patronals 2017, Lidia Enguix i Palomares. L’acte donarà inici a les 19h al Gran Teatre d’Alzira. La mantenidora escollida ha segut Lara Sos i Boix, Reina de les Festes de la Magdalena de Castelló 2014.
  El dia 6 de novembre tindrà lloc a les 12h al mateix lloc, el Gran Teatre d’Alzira l’Exaltació de la Fallera Major d’Alzira Infantil 2017, Valeria Oliver García del Busto. La Fallera Major de Valencia 2016, Alicia Moreno i Morales serà la mantenidora de l’acte.
  Al mateix temps, les Falleres Majors d’Alzira imposaran les bandes a les Falleres Majors de les 35 comissions amb les compta la Ciutat d’Alzira per a l’exercici 2017.
  Durant l’acte contarem amb invitats de les comissions de festes amigues de la Ciutat d’Alzira, així com entitats i associacions locals. Tanmateix contarem amb la presencia de festes amigues d’altres poblacions relacionades al món festiu de les falles i festes amigues.
  Entrades gratuïtes:
  Per motius de seguretat, hem de controlar l’aforo i evitar situacions de risc, per lo qual, serà necessari presentar entrades acreditades per tal d’accedir al Gran Teatre.
  Les entrades per al públic general seran gratuïtes i es repartiran en la taquilla del Gran Teatre el DISSABTE 5 de 11h a 13h i una hora abans de que l’acte done inici (laterals i primer pis) fins esgotar existències. Es podrà sol·licitar un màxim de 4 localitats per persona.
   LOCALITZACIÓ
  Exaltació Fallera Major i Regina de les Festes i Cort d’Honor 2017
  Dia: Dissabte 5 novembre del 2016
  Hora: 18h30 Recepció / 19h Inici Acte
  Lloc: Gran Teatre (Alzira)
  Exaltació Fallera Major Infantil i Cort d’Honor 2017
  Dia: Diumenge 6 novembre del 2016
  Hora: 11h30 Recepció / 12h Inici Acte
  Lloc: Gran Teatre (Alzira)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here