Deu entitats folklòriques participen este diumenge en la Trobada de Carcaixent

0
482

És una de les quatre localitats escollides per la Diputació de València per a celebrar els encontres intercomarcals de folklore

Les Folies en Consuegra
Les Folies en Consuegra

Este diumenge 6 de novembre Carcaixent serà seu d’una de les trobades de Folklore que organitza la Diputació de València. Deu agrupacions i entitats folklòriques entre les que es troben corals, orquestres de pols i púa, grups de tabal i dolçaina i danses amb rondalles, participaran amb les seues actuacions ens dos escenaris diferents, a la Plaça Espanya en horari de matí i en el Teatre D. Enrique per la vesprada, on l’entrada serà lliure fins completar l’aforament.

La Diputació de València amb l’objectiu de garantir el foment, conservació i difusió del folklore valencià en les seves diverses varietats, ha organitzat des del mes d’octubre un seguit de jornades intercomarcals de folklore en Gandia, Requena i Sagunt que finalitzaran este diumenge amb la trobada de Carcaixent. Totes les agrupacions que han participat en les diferents trobades es donaran cita en una jornada final en València.

Per part de Carcaixent actuarà el Grup de Balls Populars Les Folies, com una de les agrupacions escollides per la Diputació de València. El grup de danses carcaixentí, compta amb una reconeguda trajectòria en el camp de les danses tradicionals i participa activament en encontres i festivals dins i fora del territori valencià. L’última actuació va tenir lloc este darrer cap de setmana on va participar en Consuegra (Toledo) de la 54 edició del Festival Nacional de folklore “Rosa del Azafrán” junt amb altres agrupacions de Tenerife, Guipuzkoa i Toledo.

La programació completa per a l’encontre de Folklore és la següent:

D’11 a 13 hores, a la Pl. D’Espanya (en cas de pluja, al Teatre D.Enrique)

  • “Safor i Festa”, Associació Santa Cecília Gandia – Pols i Pua
  • “Grup de Balls Populars les Folies de Carcaixent” – Dansa i Rondalla
  • “Nova Coral de la UMA” – Alaquàs – Cor
  • “Grup de Danses Canyamars”- Canals – Dansa i Rondalla

De 18:00 a 21:00 hores, al Teatre D. Enrique:

  • “Grup de Danses Santa Bàrbara”- València – Danses
  • Grup de Danses de Quart de Poblet – Danses
  • “Coral Divisi”, València – cor
  • “L’Aljub de Bocairent” – Tabal i dolçaina

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here