Este dimecres arranquen les jornades «Alzira s’alimenta de salut»

0
400

jornades-alimenta-i-salutEl Departament de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira ha subscrit un acord de col•laboració entre el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, a través del qual es posarà en marxa eleste dimecres dia 2 de novembre un interessant projecte que busca promoure hàbits de vida saludable des de diferents perspectives.

Es faran conferències, xerrades, tallers, activitat física i tallers didàctics en tres centres educatius d’Alzira per adquirir una bona qualitat de vida. Estan dirigides, tant a la població major com als grups de joves. L’entrada és lliure fins a completar aforament.

En la primera conferència prevista per a este dimecres a les 19 hores a la Casa de la Cultura el coach nutricional Roberto Vidal parlarà sobre «Perquè les dietes no funcionen».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here