Primera victòria del Nítida Alzira que golejà el València (5-2)

0
264

nitida-alzira-valencia-palauEls de Luis Manjón ocupen la desena plaça a la taula classificatòria després de 4 partits

El Nítida Alzira ja sap allò que és guanyar aquesta temporada. Ho va fer el passat dissabte en el Palau d’Esports després de superar al València FS per 5 gols a 2.

La primera part fou una mica travada, sense oportunitats massa clares i amb més aproximacions del bàndol rival en els primers compassos. Però amb el pas dels minuts, els de Luis Manjón trobaren la comoditat que necessitaven en la pista. Una comoditat que va augmentar gràcies al gol de Rojas complit el minut 12 de partit.

L’avantatge de dues dianes el signà Jorge Torres després d’aprofitar un rebuig del porter a un comprés xut de Xavi. El conjunt foraster buscava retallar distàncies i tornar a entrar en la lluita, però no trobaren manera fins pocs segons abans del descans, quan convertiren un doble penal.

Segona meitat sense esglais

La versió del Nítida millorà en el segon acte, sobretot a partir del minut 25 d’encontre quan Xavi va concloure amb èxit una bona jugada local. Poc després, Ángel posà una distància de tres gols en marcar el 4-1. El València ja no va mostrar idea de reacció durant els últims 10 minuts, i el transcurs fou fluid. Marcos va fer el 5-1 amb un tir llunyà que es colà en la porteria després de colpejar el pal, i el València sols pogué reduir l’avantatge i posar el 5-2 definitiu a falta d’escassos segons per a la conclusió.

Amb aquesta victòria, el Nítida Alzira se situa desé a la taula amb 5 punts, dues posicions per davant de l’Arcadi Loreto ‘A’, rival de la pròxima jornada.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here