170 atletes en la Gala del 25 aniversari del C.A. Maskokotas de Guadassuar

0
240

guadassuar-presentacio-maskokotasEste passat dissabte tingué lloc la Gala de Presentació del C.A. Guadassuar Maskokotas per a la temporada que comencem, que tindrà un carácter especial per al Club, ja que celebrem el 25 Aniversari de la seua fundació

L’acte de presentació tingué lloc a la sala la Cotonera Events de Guadassuar, amb més de 170 atletes entre totes les categories i amb edats compreses des dels 3 anys fins als 68 anys. Hem començat la presentació comentant els èxits obtinguts, que han sigut molts i importants, i els events organitzats esta temporada que hem acabat.

A continuació ha començat el torn dels parlaments, on en primer lloc a estat Vicent Roig, director tècnic del Club, que a més de presentar a la resta de l’equip tècnic, format per Vicent Torres, Vicent Ribes, Isabel Huertos, Alfredo Gómez i a Samuel Douglas, a explicat quina és la seua idea per a la temporada que comencem en quant a sistema d’entrenament i competicions a realitzar.

Després a vingut el torn del Regidor d’Esports Teo Herreo, on ha aprofitat per ha donar les gràcies al Club pel que estava aconseguint per al poble i mostrà el seu compromis i el de l’Ajuntament amb l’atletisme de Guadassuar. A finalitzat els parlaments el president del C.A. Guadassuar Maskokotas, Jose Masip, qui a agraït a les autoritats municipals, al patrocinador (Maskokotas), col·laboradors i atletes la seua presència en este acte.

A més, ha comentat les millores que se presenten de cara a la temporada que comencem per als socis del Club i a presentat l’acte commemoratiu del 25 Aniversari del Club Atletismo Guadassuar, que tindrà lloc a final de temporada. Acabats els parlaments, es va passar a nomenar a tots els atletes del Club que, com ja és tradicional en este acte, tingueren un obsequi.

Després d’esta desfilada d’atletes, s’ha passat al sopar i, posteriorment, a la festa amb música disco i barra lliure per a tots. Cal comentar que este any per als menuts teniem organitzada una festeta amb el grup local Burumballa, que els tingué entretinguts.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here