El Petit Editor presenta en Carcaixent el darrer llibre de Robert Cortell

1
582

carcaixent-cortell-petit-editor

El proper 2 de novembre presentem en Carcaixent el nou llibre de Robert Cortell, La societat benestant. Quinze històries al descobert (El Petit Editor, 2016). L’acte es realitzarà en la Biblioteca Municipal de Carcaixent a partir de les 19 hores.

Un llibre amb quinze relats que no deixarà indiferent ningú. Ironia, sarcasme, una bona dosi de realitat metaforitzada… Condiments imprescindibles que fan que el nou llibre de Cortell siga de lectura necessària. Les il·lustracions de Nadia Grau arrodoneixen un llibre perfecte per a qualsevol estació de l’any.

La presentació serà de càrrec del poeta Manuel Moreno Díaz, i comptarem amb l’acompanyament musical de les composicions creades pel mestre i compositor Aureli Chorro. L’autor ens parlarà dels seus relats i de l’univers que l’inspira. També hi participarà l’editor i rapsode David Vid.

En el llibre el lector trobarà quinze històries que deixen al descobert els pensaments més punyents i íntims d’aquesta societat benestant en la qual vivim immersos. Quinze històries amb les quals descobrirem personatges que totes i tots hem sigut, o hem pogut ser, en alguna ocasió. Una societat benestant esgarrada i desemmascarada, però que ens ofereix una finestra per poder fugir a un món més personal, on cadascú puga fer realitat les seues passions més profundes.

Robert Cortell ens ofereix quinze relats farcits de pors, enyors no entesos,  emocions desoladores, protagonistes plens d’irracionalitat, o raó visceral, malenconia i pèrdua. Però també amb un raig d’esperança per a una societat que pense i raone. O no? La resposta la deixem en les vostres mans.

Cortell és lletrat de professió i lletraferit de vocació. Ha conreat diversos gèneres

literaris, com la poesia, el teatre i la narrativa curta. Fins ara, ha publicat els poemaris Jocs d’ambigú (Edicions 96, 2001), Als volts del desconcert (Editorial Comte d’Aure, 2003), Subtils desenganys (XII Premi Certamen de Poesia Marc Granell de la Vila d’Almussafes, 2009. Edicions 96, 2010), Otras voces (Ediciones Vitruvio, 2010), Hores ingrates (IX Premi Ibn Jafadja de la Ciutat d’Alzira. Bromera, 2015). Quant al teatre, ha publicat la peça de teatre infantil El cas de les esqueles (Edicions Brosquil, 2002) i és autor d’una versió inèdita del Tartuf de Molière. Com a narrador, ha publicat un altre recull de contes: Històries amb un gat (Edicions La Xara, 2003). La societat benestant. Quinze històries al descobert és el primer llibre de contes que va publicar (Edicions La Xara, 2001) i que ara es presenta revisat i actualitzat.

 

1 Comentario

  1. Excel.lent prosa per a un llibre amb relats molt interesants, que atrauen al lector i el fan pensar i replantejar-se algunes coses. Altament recomanable.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here