El dinamisme de Baandú agrada a l’Alcúdia

1
595
F. Carbonell, P. Días, A. Salom, F. Martinez i P. Ivars
F. Carbonell, P. Díaz, A. Salom, F. Martinez i P. Ivars

img_2109 img_2110 img_2112 img_2116

alcudia-baandu-2

alcudia-baandu

Baandú, el nou mitjà de comunicació que arriba als municipis mitjançant el mòbil, ha entrat per la porta gran en l’Alcúdia. Així ho manifestaren, ahir, durant la seua presentació a la Sala Ovidi Montllor de la Casa de la Cultura, els promotors del projecte Pau Ivars i Fran Martinez.

«L’Alcúdia reunix tots els ingredients perquè Baandú trionfe, hi ha una gran conciència de poble, a bon segur que prompte serà el mitjà de referència» segons Ivars i Martinez extreballadors de RTVV que arrancaren esta iniciativa «tans sols 24 hores després de tancar Canal 9».

Pino Díaz y Fernando Carbonell son els encarregats que Baandú arrele a l’Alcúdia; «és una ferramenta magnífica, per informar a tot el poble del que fem a l’Alcúdia».

En tres setmanes ja comença a ser popular, sobre tot, en ser el priemr mitjà que informà del trionf de la Filharmònica Alcudiana en el Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana.

Mentre l’alcalde Andreu Salom el considerava «el mitjà del futur, davant la seua rapidesa i dinamisme» i li augurava un «èxit segur perquè als alcudians ens agrada estar ben informats».

Tots els dies a les 8 del matí l’usuari podrà conèixer el que ha passat als se municipi durant les últimes hores i quines són les revisions culturals, municipals, esportives i socials. És gratuït i sols cla descarregar-se l’aplicació des de Google Play o App Store.

Esta plataforma, que ha arribat ja a una vintena de municipis de la Comunitat Valenciana, entre ells Carcaixent i Algemesí i prompte ho farà també a Alzira, Alginet, Alcoi i Paterna entre d’altres.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here