La vicepresidenta de la Diputació es compromet a fer viable el Teatre El Siglo de Carlet

0
438

carlet-visita-vice-dipuLa vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha visitat Carlet per a conèixer els projectes duts a terme amb ajudes de la Diputació acompanyada de l’alcaldessa del municipi, Maria Josep Ortega, i han fet un recorregut per les diverses zones on s’hi ha invertit.

Maria Josep Amigó ha declarat que “hem constatat que hi ha una altra manera de governar ficant a les persones per davant. Perquè es tenen en compte les necessitats i del idees de la gent del poble i no les obres faraòniques com es feia abans. L’equip de govern té nous projectes com fer un estudi de viabilitat per tal de rehabilitar el Teatre El Siglo i per al qual pot comptar amb la nostra col·laboració”. Es tracta del projecte que va ser més votat en el primer pressupost participatiu que es va fer a la localitat l’any passat.

El teatre El Siglo  data de 1889 i és una rèplica a menor escala de l’antic Teatre Princesa de València. Catalogat d’interés local, és una de les peces fonamentals del patrimoni carletí i va ser durant molts anys l’espai escènic i cultural per excel·lència de Carlet. L’única intervenció que s’ha fet a este espai ha sigut la consolidació del sostre per evitar desperfectes per les pluges.

Les inversions financerament sostenibles més importants han estat destinades a l’acondicionament i accés del cementeri, l’acondicionament del Mercat Municipal i la rehabilitació de la segona planta de la Casa de la Cultura, amb un cost global de 500.000 euros.

L’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega ha manifestat que “els projectes responen a peticions ciutadanes que han eixit dels pressupostos participatius. Amb la vicepresidenta hem visitat els projectes realitzats i els que estan previstos que torne a col·laborar la Diputació de València”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here