Carlet dóna suport a 20 nous emprenedors i 14 establiments comercials

0
305

carlet-ajuda-emprenedorsL’Ajuntament de Carlet destinarà 37.000 euros a ajudar els nous emprenedors carletins dins del pla de suport a l’emprenedor i l’autònom. D’una banda, al llarg del mes de novembre, es lliuraran 20 ajudes destinades a la creació d’empreses amb un import total de 30.000 euros.

Els beneficiaris d’estes ajudes són carletins que han iniciat la seua activitat empresarial a partir de novembre de l’any passat i que garantixen que es mantindran un any en el règim especial de treballadors autònoms. L’ajuda, de 1.500 euros, es paga en dos terminis i es destinara a fer front a despeses corrents com lloguers, telèfons, costos de seguretat social, etc.

D’altra banda, la Regidoria d’Ocupació ha destinat 7.000 euros a ajudes per l’obertura de nous establiments. Estes ajudes estan orientades a ajudar aquells emprenedors o microempreses que establisquen el seu establiment comercial a Carlet. La subvenció de 500 euros està destinada a pagar la taxa de llicència d’activitat, despeses de redacció de  projectes, rètols publicitaris, extintors i llums d’emergència de l’establiment.

L’alcaldessa de Carlet ha destacat la importància que «la gent aposte per establir a Carlet la seua activitat i opte per generar treball i negoci a Carlet, per això volem contribuir a posar facilitats als nous emprenedors». Estes ajudes formen part d’un pla municipal que a més d’estes dos línies de subvencions contempla altres eines per tal que es desenvolupen negocis a Carlet.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here