Pròxima Exaltació de les Falleres Majors d’Alzira Lidia Enguix i Valeria Oliver

0
430
Lidia Enguix i Valeria Oliver
Lidia Enguix i Valeria Oliver

El primer cap de setmana de novembre ha segut l’escollit per a l’acte d’Exaltació de les Falleres Majors d’Alzira 2017 i les seues Corts d’Honor. El dia 5 novembre serà l’Exaltació de la Fallera Major d’Alzira i Regina de les Festes Patronals 2017, Lidia Enguix i Palomares.

L’acte donarà inici a les 19h al Gran Teatre d’Alzira. La mantenidora escollida ha segut Lara Sos i Boix, Reina de les Festes de la Magdalena de Castelló 2014. El dia 6 de novembre tindrà lloc a les 12h al mateix lloc, el Gran Teatre d’Alzira l’Exaltació de la Fallera Major d’Alzira Infantil 2017, Valeria Oliver García del Busto.

La Fallera Major de Valencia 2016, Alicia Moreno i Morales serà la mantenidora de l’acte. Al mateix temps, les Falleres Majors d’Alzira imposaran les bandes a les Falleres Majors de les 35 comissions amb les que compta la Ciutat d’Alzira per a l’exercici 2017. Durant l’acte contarem amb invitats de les comissions de festes amigues de la Ciutat d’Alzira, així com entitats i associacions locals.

Tanmateix contarem amb la presencia de festes amigues d’altres poblacions relacionades al món festiu de les falles i festes amigues.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here