La renúncia de Lourdes Castelló dona pas a Ricardo Torres en el govern de Carcaixent

0
493
Ricard Torres
Ricard Torres

Ricard Torres, número 12 en la llista, passarà a formar part de l’Equip de Govern

La regidora Lourdes Castelló, va presentar ahir en el Ple Municipal la renuncia a la seua acta com a regidora i per tant, també de les àrees d’Educació i Cultura que tenia delegades.  La pròpia regidora va explicar que els motius que han motivat la decisió són canvis recents en la seua vida professional que no li permeten desenvolupar les tasques que tenia designades, “ he de ser honesta amb el càrrec i actualment no estic en disposició de desenvolupar-lo amb la dedicació i entrega que desitjaria i que sí que tenia a l’inici de la legislatura”.

Lourdes Castelló continuarà vinculada de forma activa al col·lectiu local com ho porta fent des de la seua fundació en Carcaixent.

Per altra banda, l’Equip de Govern ja està treballant en el traspàs de delegacions que no es podrà fer efectiu fins el proper ple de Novembre i que hauria de comportar una redistribució de les àrees. Fins que s’incorpore el nou regidor, Rosa Nicolau i Vicent Albelda assumiran les competències en cultura i educació respectivament.

La persona que entrarà a ocupar el lloc de Lourdes Castelló serà previsiblement, Ricardo Torres, que ocupava el número 12 de la llista presentada per  Compromís per Carcaixent a les eleccions de 2015. Pau Àlvarez, secretari de Compromís per Carcaixent des del mes de setembre i número 11, ha renunciat a entrar a formar part de l’Equip de Govern per motius laborals i familiars.

Ricardo Torres (Carcaixent, 1975) va estudiar a l’IES Arabista Ribera i Enginyeria de Telecomunicacions a la Politècnica de València, camp on ha desenvolupat la seua trajectòria professional en els últims 15 anys. Actualment, continua treballant en l’àmbit de les telecomunicacions en una empresa que treballa en l’àmbit del País Valencià en la que ocupa els càrrecs de gerent i CEO.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here