La Rabosa celebra el seu XXI Dia Social a Alzira

0
613

la-rabosa-dia-social-16El passat diumenge 23 d’octubre, els membres de la Rabosa vam celebrar el nostre tradicional «Dia Social», amb la d’aquest any sumem ja vint-i-una edicions, i igual que en les anteriors, tots els socis, tant menuts com adults, hem gaudit d’aquest dia tan especial per a tots nosaltres.

A les 09.30 hores del matí es dóna inici a la tradicional prova esportiva, que consisteix en recórrer els pocs més de dotze quilòmetres de l’exigent pujada i baixada a la Murta, uns caminant, i posteriorment minut a minut els que la disputen corrent, però tots amb el mateix objectiu en comú: passar-ho bé i divertir-nos.

Després arriba el torn dels més menuts, on els nanos han participat en les tres curses no competitives que els hem preparat per a ells, i on hem vist el futur del club, membres quasi tots de la nombrosa Escola d’Atletisme amb què comptem a La Rabosa.

A continuació hem fet la tradicional fotografia de grup amb la samarreta commemorativa d’aquest dia, gentilesa aquest any de Caixa Popular, i com no, ens hem posat guapos per assistir a la Sala La Masia, on hem gaudit d’un dinar ben merescut, després del cap de setmana intens que hem tingut, col·laborant en l’organització de la cursa solidària contra el Càncer de dissabte i la Social de hui.

En acabar el dinar, hem tingut el moment de reconeixement a l’Empresa Elèctrica Coinstal d’Algemesi, la qual porta donant suport al nostre Club des dels seus inicis de manera desinteressada, fent-se lliurament d’una placa commemorativa a Jose Luis Muñoz Solano com a propietari de la mateixa.

Igualment hem fet lliurament de la Raboseta de plata del Club al nostre company de directiva José Antonio Botija Botija, persona sempre lliurada a tots els aspectes que envolten al club, així com a representant i impulsor de la brillant escola d’atletisme de La Rabosa.

Un volta finalitzats els discursos de rigor, s’han repartit a tots els presents diferents regals obsequiats pel Club i per les diferents cases col·laboradores: Caixa Popular, Paco EstarellasDruni i rosquilletes Alba.

Club Atletisme La Rabosa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here