Cullera orienta els turistes perquè pugen al Castell

0
209

cullera-castell-interiorL’ajuntament senyalitza per primera vegada el camí del Calvari per a facilitar la localització de la fortalesa a través del barri del Pou

En l’època dels GPS i Google Maps Cullera seguia sense la senyalització més bàsica per a accedir al seu principal monument, el Castell, pel camí del Calvari. La regidoria de Patrimoni Històric acaba de situar diferents senyals en punts estratègics d’esta ruta per a facilitar als turistes l’accés a la fortalesa a través del barri del Pou.

Es tracta de panells interpretatius i senyals direccionals que marquen el camí des de les portes dels Jardins del Mercat Municipal fins a les portes del Castell passant pel camí del Calvari i les ‘revoltes’.

No eren pocs els turistes que es perdien intentant fer esta ruta. De fet, era el veïnat el que amb tota la seua bona voluntat els marcava el camí.

Amb esta mesura no solament es facilitarà als visitants la ruta sinó que a més es posa en valor el Castell i la fortalesa amb explicacions històriques i sobre les característiques del mateix o dels casalicis que es poden trobar al llarg del camí d’accés.

Diversos idiomes

Els panells interpretatius s’han dissenyat en valencià, castellà, anglés i francés per a atendre també la demanda del creixent turisme internacional.

Amparo Jover, regidora responsable de l’àrea, ha agraït la col·laboració de la Diputació de València en este  projecte llargament demandat.

Així mateix, ha destacat que el disseny emprat complix els paràmetres d’integració paisatgística per a respectar l’entorn històric en el qual s’han implantat els senyals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here