Les falles promouran a Leicester i Manchester la candidatura a Patrimoni de la Humanitat

0
378
  • Pere Fuset i Pilar Moncho
    Pere Fuset i Pilar Moncho

    La vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València es reuneixen en la Diputació de València

La vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme, Pilar Moncho, i el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, s’han reunit en la Diputació de València per a abordar la coordinació de noves accions conjuntes per a promocionar les Falles en la recta final de la seua candidatura a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.
Festival de Llums

La plena coordinació de les institucions valencianes permetrà el desenvolupament de diverses accions de promoció en el festival de llums de Lancaster i també a Manchester.

La UNESCO donarà a conéixer la seua decisió el pròxim 2 de desembre en la jornada prèvia a la clausura a Etiòpia del Comité Intergovernamental. La candidatura valenciana opta a la declaració al costat d’altres 36 i per a la seua designació es requereix la meitat més un dels vots dels 24 membres que componen el comité.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here