La consellera d’Obres Públiques diu que les conexions a l’AP-7 corresponen a Foment

0
207
Zona on es conectarà la CV-515 amb l'AP-7
Zona on es conectarà la CV-515 amb l’AP-7

autopista-enllac-alzira

La consellera junt l'alcalde d'Alzira i el president de la Mancomunitat
La consellera junt l’alcalde d’Alzira i el president de la Mancomunitat
autopista-conexio-cv-515-dos-camins
La CV-515 en les rodalies de l’autopista

autopista-conexio-cv-515-furgona

La conexió d’Alzira a l’AP-7 reivindicada per l’Ajuntament i per l’Associació Empresarial correspon fer-la al «Ministeri de Foment» segons manifestà a Riberaexpress la consellera d’Obres Públiques i Vertebració del Territori, Mª José Salvador esta setmana en la capital de la Ribera. «Hem traslladat al Ministeri de Foment quines són les conexions necessàries a l’autopista» assenyalà Salvador al final de la reunió mantesa amb els alcaldes de la comarca que li explicaren les seues problemàtiques en matèria de comunicacions.

En eixa reunió l’alcalde d’Alzira Diego Gómez expresà la necessitat que l’enllaç estiga fet abans de l’alliberament de l’AP-7 previst per a finals de 2019.

Desenrotllament econòmic

Hui el president de l’AEA, José Villalba ha insistit en la «prevenció de les necessitats de conexió amb l’autopista AP-7». Es tracta «d’una demanda reiterada» del col.lectiu empresarial, «atés que el desenrotllament econòmic d’una zona ve marcat directament per les facilitats en mobilitat» segons Villalba qui ha afegit que la conexió de la CV-515 amb l’autopista, «facilitarà una eixida próxima a les indústries ubicades en la carretera d’Albalat, sense oblidar la necessitat d’esta conexió en cas d’emergència per part de l’Hospital de la Ribera».

Madrid-València-Alzira

La proximitat d’un nou govern central facilitarà el diàleg entre Madrid, València i Alzira per aconseguir la desitjada eixida a l’autopista.

El mateix alcalde d’Alzira ha mostrat la seua «preocupació»  cas que el centre hospitalari fora evacuat davant els «deficients accesos» que pateix la capital comarcal.

Riberaexpress

Text i fotos

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here