Vicent Climent recull en un llibre els personatges històrics de la Ribera

1
479
personatges-historics-v-climentReclam Editorial i Vicent Climent Ferrando presentenDuna terra a la vora del Xúquer
Vicent Climent sempre ha dit que per a entendre la història d’un lloc, cal
conèixer, també, a les persones que van formar part dell. Ara materialitza les seues paraules amb un llibre publicat per Reclam Editorial; Duna terra a la vora del Xúquer. Personatges històrics de la Ribera. Segles XI-XVIII.
Vicent Climent recopila en el seu llibre els personatges històrics més rellevants
de les poblacions de la Ribera que al llarg de la història han marcat el futur de les diferents poblacions que els acollien, contribuint així a conformar la comarca de la Ribera. Vicent és historiador i documentalista, tasca que li ha permés recopilar un gran nombre de personatges, de diferents camps, i que han contribuït de manera positiva, o negativa, a conformar la Ribera tal i com la coneixem hui per hui.
Aquesta publicació, que està emmarcada dins del XX aniversari de la Mancomunitat de la Ribera Alta, es presentarà el proper dijous, 27 doctubre, a
les 19.00 h. al claustre de lantic convent de Llombai, i comptarà amb la participació dEnric Lluch, membre del Consell Valencià de Cultura; Txema Pelàez, president de la Mancomunitat de la Ribera Alta; Anselmo Cardona, alcalde de Llombai; Arturo Blasco, editor de Reclam i Vicent Climent, autor del llibre.

1 Comentario

  1. Segons posa a la web de l’Ajuntament de Llombai i als enllaços que Reclam facilita, la presentació és a les 20:00 h

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here