El PP d’Alzira a favor d’un conservatori de música i en contra de la reversió de l’Hospital

0
242

hospital-lletrer-publicitari-16El Grup Municipal del PP es mostra contrari a la reversió de la gestió de l’Hospital d’Alzira a la Generalitat, una vegada culmine la concessió a Ribera Salud en març de 2018.

Així ha presentat una moció que serà debatuda este dimecres pel plenari municipal en la que exigeix a la Generalitat «es mantinguen totes les especialitats i serveis que oferix l’Hospital de la Ribera» en entendre que «es perdrien amb la reversió de la gestió» del centre hospitalari de la comarca.

A més els populars demanen al govern local que inicie «les gestions oportunes» per tal que Alzira siga seu d’un Conservatori Professional de Música i Dansa corresponent a la xarxa de conservatoris públics de la Comunitat Valenciana.

Les dos mocions es debatran durant la sessió plenària convocada per a les 7 de la vesprada d’este dimecres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here