El Govern i la Diputació «es passen la pilota» en la solució al creuament de Favara

0
305
Cua de vehicles en el creuament de Favara
Cua de vehicles en el creuament de Favara
Oro Azorín alcaldessa de Favara
Oro Azorín alcaldessa de Favara

L’alcaldessa de Favara Oro Azorín ha lamentat hui que el miniteri de Foment i la Diputació «es passen la pilota» a l’hora de donar solucions al problemàtic creuament de la N-332 i la CV-510 en el nucli urbà de Favara.

La inhibició de les dos admnistracions arriba al punt de no ficar-se d’acord ni tan sols en la construcció d’una redona que facilitaria l’accés dels vehicles procedents de la Ribera Alta. Més lluny queda la possibilitat d’erradicat totalment la problemàtica construïnt una circunvalació que evite el pas de vehicles per l’interior de la població. Azorín espera que el pròxim executiu atenga les antigues reivindicacions dels veïns de Favara i de la comarca. Considera la primera autoritat local que les dos administracions responsables de les carreteres podrien finançar «al 50%» el desviament de Favara.

El govern de Mariano Rajoy s’ha mostrat reiteradament «insensible» a les peticions del diputat valencià Joan Baldoví.

El que sí que ha obtingut una resposta positiva per part de la Diputació ha sigut la instal.lació d’un senyal de Cedisca el Pas i el desviament dels camions, procedentes de la CV-510 cap a Sueca, després la reunió dels representants municipals amb el diputat de Carreteres Pablo Seguí.

D’altra banda Azorín ha reivindica hui en l’assemblea d’Alcaldes d’Alzira, que Favara necessita «un autobús que ens conecte amb Sueca». Fins ara, han de recòrrer a un taxi pe tal de traslladar els malalts al Centre d’Especialitats de Sueca.

També considera «insuficient» les dos línies d’autobús existents » 8 i 13 hores» per anar a l’Hospital de la Ribera en Alzira.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here