Lidia Enguix i Valeria Oliver les noves falleres majors d’Alzira i en breu de la Humanitat

2
925
Lidia Enguix i Valeria Oliver
Lidia Enguix i Valeria Oliver
La cort de Lidia; Elena, Lorena, Estela, Andrea, Mireia i Azahara
La cort de Lidia; Elena, Laura, Estela, Andrea, Mireia i Azahara

proclamacio-falleres-totes-1 proclamacio-lidia-alcalde proclamacio-valeria-alcalde

lidia-enguix-proclamac-cort-1

lidia-enguix-proclama-cort

Almudena Molina i Laura Gomar
Almudena Molina i Laura Gomar

Lidia Enguix i Valeria Oliver han sigut esta nit proclamades, per la corporació local falleres majors d’Alzira i sembla ho seran també de la UNESCO en un termini de 38 dies.

Lidia s’ha mostrat convençuda que «esta festa tan gran serà de tota la Humanitat» durant el seu primer discurs com a reina fallera de la capital de la Ribera. I ha afegit «estem preparats per a este reconeiximent». La nova FM conta en la cort amb Azahara, Mireia, Andrea, Estela, Laura i Elena.

També Valeria s’ha fet resó deixe desitg; «aconseguirem la declaració de Patrimoni Cultural Inmmaterial de la Humanitat gràcies al treball i a la unió de totes les falles». I la FMI estarà constantment en voltada de les xiquetes, Andrea, Claudia, Tania, Laura, Marina i Consuelo.

L’emotivitat de la màgica nit ha estat a càrrer de les falleres majors salients, Laura Gomar i Almudena Molina. La reina infantil durant l’exercici 2015-16, reconeixia que «he sigut la fallera més feliç del món» i que «hui és un dia molt difícil per a mi».

Mentre Laura exhortava al món faller local a que «cuideu el gran tresor que són les falles, una tradició centenària que pròximament pot ser més gran».

Per la seua part el president de la JLF Vicent Muñoz manifestava «falten 38 dies perquè este any siga històric per a les falles d’Alzira». I tanca el plenari ple d’emocions l’alcalde de la ciutat Diego Gómez que recordava que les falles «són un referent de la nostra ciutat, són del poble i per al poble».

2 Comentarios

  1. En la Cort Major no hi ha cap Lorena,és Laura.
    Azahara,Mireia,Andrea,Estela,Laura i Elena
    Cort infantil: Claudia,Ariadne,Tania,Laura,Marina i Consuelo.
    Per favor un poc de serietat.

  2. Gràcies per la correcció Laura. Lo de la serietat crec que no és molt just davant les deficients condicions en les que els mitjans de comunicació podem treballar en l’acte de la proclamació.Ja està corregit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here