2.800 persones han batut hui el record de corredors contra el càncer en Alzira

0
629
La Plaça Major s'ha plenat de gom a gom
La Plaça Major s’ha plenat de gom a gom
Isabel Aguilar i Aida Ginestar
Isabel Aguilar i Aida Ginestar
Pilar Moncho (dreta) amb companyes de cursa
Pilar Moncho (dreta) amb companyes de cursa

carrera-cancer-16-1

carrera-cancer-16-2

Gran èxit de participació en la V Carrera Popular «La Ribera contra el Càncer» que este matí s’ha celebrat a Alzira.

Prop de 2.800 persones han pres els carrers del municipi en esta activitat organitzada conjuntament per l’Associació de Dones Afectades de Càncer de Mama d’Alzira (DACMA) , junt amb l’Hospital de la Ribera i l’Ajuntament d’Alzira.

Esta carrera, que ha tingut un caràcter purament benèfic ja que els fons recaptats es destinaran a la lluita contra esta malaltia, s’ha celebrat en el marc del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que es commemora en tot el món cada 19 d’octubre.

Mariví Ferragut, presidenta de DACMA, s’ha mostrat «muy satisfeta amb l’alta participació en esta carrera, l’objectiu del qual ha sigut, una edició més, el de conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania en general».

 En la carrera ha participat la diputada de Turisme Pilar Moncho, l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, la vicealcaldessa, Isabel Aguilar, la regidora de Cultura i Esports Aida Ginestar i altres regidors de la Corporació local.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here