Obri TOURISTINFO en Algemesí per «potenciar» el turisme de la comarca

0
418

algemesi-touristinfoAhir va tindre lloc la inauguració de la TOURISTINFO comarcal de la Ribera de Xúquer, una oficina d’informació i dinamització turística que està ubicada a les dependències del Mercat Municipal d’Algemesí i que està gestionada pel Consorci de la Ribera. Esta nova oficina de turisme s’integra dins de la xarxa de les oficines TOURISTINFO de l’Agencia Valenciana de Turisme i té com a principal objectiu potenciar i dinamitzar el turisme de la comarca, a més d’oferir tota mena d’informació turística.

En la inauguració d’esta nova TOURISTINFO van participar el president del Consorci de la Ribera Óscar Navarro, els presidents de les mancomunitats de la Ribera Alta i Ribera Baixa Txema Peláez i Jordi Vicedo, l’alcaldessa d’Algemesí Marta Trenzano i diversos alcaldes i regidors de la Ribera. A més, l’acte compta amb la presència de María José Lacomba Cortés, representant de l’Agència Valenciana de Turisme.

Durant este acte també tingué lloc la inauguració de l’exposició “La Ribera de Xúquer”, realitzada per la Universitat de València i que es podrà visitar fins al pròxim 3 de novembre. El vicedegà Antonio Ledo, comissari de l’exposició, va explicar als assistents els panells que formen esta mostra de la Ribera.

“Per a nosaltres és molt important poder comptar amb una TOURISTINFO comarcal que coordine les activitats que es facen en l’àmbit de la comarca” ha comentat Óscar Navarro, president del Consorci de la Ribera. “Amb esta nova oficina volem potenciar el turisme de la comarca i ser punt d’unió dels municipis de la Ribera per a poder treballar junts amb este objectiu”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here