Els advocats i l’Ajuntament d’Alzira contra el trasllat del Jutjat del Penal a València

0
434
Protesta dels advocats
Protesta dels advocats

col-legi-advocats-protest-p-arroyo

Antonio Llácer i Diego Gómez
Antonio Llácer i Diego Gómez

col-legi-advocats-protesta-penal

Els lletrats davant l'Ajuntament
Els lletrats davant l’Ajuntament

Mig centenar d’advocats del Col.legi d’Alzira s’han manifestat hui contra la intenció del TSJ de traslladar a València el Jutjat del Penal nº 15 ubicat a Alzira i que dona servei també als partits judicials de Xàtiva i Ontinyent.

Tot i que encara no esta presa la decissió definitiva els juristes alzirenys creuen que el trasllat pot executar-se a primers de 2017.

«Estem disgustats» manifestava el president del Col.legi Antonio Llácer «davant els trastornos i gastos que ocasiona als ciutadans i a més als mateixos guàrdies civils que en els casos d’alcoholèmia han de perdre un matí a València». Llácer denuncia que «sols miren per la seua comoditat» referint-se al president del TSJ i del Col.legi d’Advocats de València i lamenta que la Conselleria de Justícia «no haja dotat dels suficients recursos econòmics i de recursos humans al jutjat». Un jutjat que es troba habitualment «col.lapsat» davant els nombrosos expedients que ha de fer front en afectar a tres comarques, fet denunciat en distintes ocasions pels sindicats.

Els lletrats s’han trasllat a l’Ajuntament d’Alzira on l’alcalde Diego Gómez ha reiterat que el consistori «sempre ha defensat els interessos dels ciutadans, per tant el Jutjat del Penal ha d’estar a Alzira».

Gómez es va reunir, recentment, amb la consellera Gabriela Bravo que considera «que la pilota està en Madrid».

La primera autoritat local ha explicat que l’Ajuntament cedix una planta en l’edifici de La Parrilla perquè es puga instal.lar en condicions el Jutjat tot i que la conselleria deu fer-se càrrec dels 6.500 euros necessaris per culminar el local.

Llácer i Gómez consideren que seria una bona alternativa provisional fins que el projectat Palau de Justícia d’Alzira es construisca.

t

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here