Alzira condiciona i neteja de manera subsidiària un solar en El Racó

0
367
Els solar és prolpietat d'una entitat bancària
Els solar és prolpietat d’una entitat bancària

La Regidoria de Gestió Urbanística neteja de manera subsidiària un solar en El Racó

No encreuar els braços i passar a l’acció, eixa és la consigna de la Regidoria de Gestió Urbanística per tal d’anar solucionant tot allò que va presentant-se.

Estos dies s’ha executat, de manera subsidiària, les tasques de neteja i condicionament d’un solar de 225 metres lineals en la Urbanització del Racó i propietat d’una entitat financera, ja que en els últims huit anys ha presentat un estat d’abandonament. L’entitat propietària del solar és qui costeja els treballs de neteja i adequació.

Davant les reiterades queixes veïnals s’ha desbrossat, desinfectat i retirat la tanca actual per tal de reposar-la; d’esta manera el solar presentarà una imatge d’acord amb l’entorn on es troba, rodejat de vivendes residencials.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea, ha declarat que amb esta manera d’actuar queda patent la forma de governar actual, buscar solució a les queixes del veïnat i millorar la imatge urbanística de la ciutat sempre que es puga.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here