Alzira serà este cap de setmana la capital de la màgia infantil

0
461
La bella maga actuarà en la trobada
La bella maga actuarà en la trobada

Els dies 21, 22 i 23 d’octubre se celebrarà a Alzira l’XI trobada nacional de mags infantils, on es reuniran durant 3 dies més de 150 mags i magues de tota Espanya,  omplint Alzira de màgia i il·lusió per als més menuts i no tan xicotets.

Esta trobada es realitza cada any en una ciutat diferent. Enguany està sent organitzada pel Club de Màgia Alzimagic amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira, els quals porten treballant uns quants mesos organitzant i planificant les xerrades professionals, tallers i activitats tant per als assistents inscrits a la trobada com les gales i activitats obertes per a tota la ciutat. L’objectiu és que la ciutat s’òmpliga de màgia i somriures.
Durant tota la setmana es realitzaran tallers de màgia, màgia en col·legis…i tres espectaculars gales de màgia on més de 20 mags, entre ells 3 premis nacionals, realitzaran els seus millors trucs.
Dos de les tres gales se celebraran al Gran Teatre i la recaptació que s’obtinga tindrà un caràcter 100% benèfic i solidari. La programació completa de la Trobada, els horaris de les gales així com el preu i llocs de venda de les entrades s’anunciaran pròximament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here