Alzira es reunix amb la Generalitat per la segona convocatòria dels Fons FEDER

0
356
Ivan Martinez
Ivan Martinez
El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez, la directora d’IDEA (Iniciativa per al Desenvolupament Econòmic d’Alzira), Carmen Herrero, i tècnics de l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Alzira s’han reunit hui amb la directora general de Finançament i Projectes Europeus de la Generalitat Valenciana, Miriam Fernández, i tècnics de la Conselleria d’Economia i Model Econòmic amb l’objectiu d’impulsar el pla estratègic ‘Alzira Avança’ per a optar a la convocatòria dels FEDER (Fons Europeus de Desenvolupament Econòmic Regional).
Alzira Avança
En aquesta convocatòria per al 2017, que ja ha estat publicada, corresponen per a la
Comunitat Valenciana 35.585.000 euros. ‘Alzira Avança’ es va elaborar amb la
implicació de tots els departaments de l’Ajuntament, va ser sotmés als consells
municipals on estan entitats i associacions de la nostra ciutat, a més d’una campanya d’informació a la ciutadania.
L’estratègia ‘Alzira Avança’ contà amb la unanimitat del ple de la corporació el passat mes de gener del 2016 i sol·licitava, fins 2020, més de 4 milions d’euros (amb un finançament del 50% dels fons europeus FEDER). En aquesta estratègia es contempla la regeneració de les zones més deprimides de la ciutat, una aposta per un model urbanístic més sostenible (amb la peatonalització i carrils bici) i de modernització de l’ajuntament. Per primera volta, l’Ajuntament d’Alzira ha pogut elaborar un Pla Estratègic que ordena les inversions i les accions a emprendre per a aconseguir un desenvolupament urbà realment sostenible, que anem a tractar de completar per a optar a fons de finançament de les diverses administracions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here