Una exposició mostra en el MUMA la relació entre el comerç i l’art

0
186

art-i-comerc-mumaAhir, Dia de l’Artista, es va inaugurar al MUMA la mostra, «Este comerç sona a Art», una iniciativa que compta amb la col•laboració de la Regidoria de Comerç i que estarà oberta fins el dijous 20 d’octubre als comerços que participen de la ciutat d’Alzira, amb obres d’artistes de l’Associació Cultural d’Artistes Plàstics i Visuals d’Alzira i Comarca.
A l’acte inaugural assistiren, Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Comerç, els regidors d’equip de govern Fernando Pascual, Inma Onrubia i Pepe Grau. També han estat presents la presidenta de l’Associacio d’Artistes, Ana Auñón; Carmen Herrero, directora del departament de Comerç en IDEA; i Agustí Ferrer, director del MUMA, ubicació d’algunes de les obres exposades en esta iniciativa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here