Els advocats de Sueca donen suport als d’Alzira contra el trasllat a Valéncia del Jutjat Penal

0
456
Advocats del col.legi de Sueca
Advocats del col.legi de Sueca

Davant la possibilitat del trasllat del Jutjat Penal 15, amb seu a Alzira, a la ciutat de València, trasllat que s’adverteix imminent, pel caire que estan prenent els esdeveniments, aquest Col·legi Professional, tant per sentir-se afectat -per una qüestió de proximitat- com per una qüestió de solidaritat amb el nostre Col·legi Germà d’Alzira, es veu en l’obligació d’efectuar el següent comunicat:

La justícia, en el seu concepte d’Administració Pública al servei del ciutadà, ha d’estar sotmesa als principis constitucionals de descentralització i desconcentració, entre d’altres.

Pèrdua de drets

La decisió de traslladar, i per tant suprimir a Alzira, una seu judicial, que gaudeix per a les poblacions afectades i les limítrofes, d’aquests principis, no pot suposar sinó una minva, un distanciament entre el ciutadà i l’administració de justícia, en definitiva un empitjorament i una pèrdua de drets per a tots els  afectats.

Per tant, ens veiem en l’obligació de secundar i donar suport a qualsevol actuació de l’ICA Alzira, en defensa, tant dels interessos del col·lectiu professional que el composa, així com dels ciutadans i les poblacions per als quals amb tant afany i dedicació presta els seus serveis.

Serveixca, doncs, la present, per a mostrar la nostra solidaritat amb els afectats, i la nostra més rotunda oposició a la pèrdua d’uns drets, que ens semblen fonamentals i que es veurien trencats de portar a efecte la supressió d’aquest Jutjat.

Jesús S. Muñoz Carrasquer.

Degá del Il-lustre Col-legi d’Advocats de Sueca

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here