Dones, escriptura i edició per al segle XXI a la Casa de la Cultura d’Alzira

0
376
Dolors Pedrós
Dolors Pedrós

Este dijous continua a la Casa de la Cultura d’Alzira (19 hores) el cicle de conferències dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira. En la segona conferència s’abordarà el tema; «Dones, escriptura i edició per al segle XXI» a càrrec de Dolors Pedrós, Rosa Serrano, Carme Miquel, Teresa Broseta i Mercè Climent. Modera: Beatriz Tortosa, periodista.

Durant dècades, la literatura feta per dones ha rebut molt poca atenció. La invisibilitat de les dones en el món de les lletres, més enllà de casos heroics o molt reeixits, és evident quan fem una ullada als manuals de literatura o a les hemeroteques. En els últims vint anys, però, la irrupció de les dones en el món editorial ha deixat una empremta que és ja inesborrable.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here