Alzira ha aprovat hui un Pla d’Emergència Social per a majors de 30 i 45 anys

0
376

pla-emerg-social-alziraL’Ajuntament d’Alzira ha aprovat hui el Pla d’Emergència Social “Fem Ocupació” per a majors de 30 i 45 anys amb un pressupost de 130.000 €.

L’Ajuntament d’Alzira ha aprovat hui, en la Junta de Govern Local, el Pla “Fem Ocupació” per a aturades i aturats majors de 30 i de 45 anys, que registren unes taxes d’atur del més del 44% per a aquelles persones que no tenen formació.

Amb aquest Pla l’Ajuntament d’Alzira ha iniciat un nou Pla d’Ocupació Municipal: “Fem Ocupació”  que donarà feina a 35 persones aturades majors de 30 i 45 anys en els departaments municipals per a la realització d’obres o serveis d’interès general i social. La duració dels contractes serà per a finalitzar l’any i a jornada completa, i s’agafaran les baremacions i la borsa del Pla Famílies. La consignació inicial serà de 130.000 € de fons íntegrament municipals.

Segons el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez: “resulta imprescindible per a l’Ajuntament d’Alzira articular un pla d’ocupació d’emergència com a mesura que done oportunitats i contribuir a facilitar l’ accés al mercat de treball a les aturades i aturats, així com a col·lectius vulnerables”.

Finalment, des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació també es vol destacar que des de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA estem sent pioners en molts àmbits en accions de promoció econòmica i ocupació, i creiem que cal destinar els màxims recursos possibles a aquestes polítiques.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here