Els bombers i un helicòpter rescataren anit a un muntanyer ferit a la serra Les Agulles

0
379
L'helicòpter que va fer el rescat
L’helicòpter que va fer el rescat

Un helicòpter de la Generalitat i els bombers del Consorci Provincial rescataren, anit, a un muntanyer en la serra de Les Agulles, en haver patit un esquinç de turmell quan practicava el muntanyisme amb altres companys.

La resta de muntanyers foren acompanyats fins Alzira pels bombers i efectius de la Policia Local.

L’accident va ocòrrer ahir poc després de les 17:30 hores quan es va rebre una cridada al 112 advertint que 7 muntanyers tenien problemes per abaixar de la serra Les Agulles donat que un d’ells havia patit un esquinç de turmell que li impedia continuar el descens d’esta serra riberenca.

L’evacuació es va allargar fins la nit d’este diumenge quan arribaren a la ciutat sense majors problemes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here